Ensembler

Operagutta

Operagutta formidler musikk av høy kunstnerisk kvalitet med humor og kreative krumspring. Deres repertoar består av høydepunkt fra opera- og operettelitteraturen, musikaler og kjente sanger. Operagutta består av Anders Vangen, Jan Erik Fillan, Arild Bakke og Trond Akerø-Kleven. I 2012 feiret Operagutta sitt 10-årsjubileum. Les mer her.

Emil Solli-Tangen/Andreas Hoff, tenorer

Disse unge tenorene er begge studenter ved Operahøgskolen i Oslo og jeg har hatt gleden av å akkompagnere dem i en årrekke. De opptrer jevnlig for firmaer og private som ønsker å sette en spiss på arrangementet sitt med kjente operaarier  og andre klassiske perler.  Hør Emil synge Zwei Märchenaugen. Hør Andreas synge Anthem  Se under Kontakt for booking.

Margret Brynjarsdottir, alt

Denne flotte sangerinnen kommer opprinnelig fra Island, men er nå bosatt i Oslo. Samarbeidet dreier seg rundt musikk for sang og klaver med opphav på Island. Stilmessig strekker det seg fra romantikk til ny musikk skrevet spesielt for denne duoen, bl.a av den islandske komponisten Gisli Gretarsson. Konserter bl.a ved Nasjonalbiblioteket og den islandske ambassaden i Oslo. Ta kontakt for programinfo og booking på tlf 978 61 888.

Lady Marmalade

Målgruppen for dette orkesteret er firmaer av ulike slag som ønsker live-musikk til firmafester, julebord, sommerfester osv. Et litt utvidet bandkonsept hvor vi i forkant går i tett dialog med kunden, og 2-3 ansatte får øve inn en låt hver med bandet som så fremføres for resten av kollegene. Dette slår alltid an! Bandet består av Susanne Akerø-Kleven, Torbjørn Undeland, Åsmund Knutson (The Voice), Andreas Haga og Trond Akerø-Kleven. Les mer her.

Super Duper

Dette er et band som retter seg spesielt mot det private markedet og gjør hovedsaklig oppdrag i bryllupsfester og andre selskapelige begivenheter. Repertoaret er svært variert og er satt sammen for å kunne dekke ønsker og behov fra 1950-tallets musikk og frem til musikken fra årets Grand Prix-vinner. Selv om kundene stort sett er private personer, har vi også firmaer på listen over samarbeidspartnere. Ring 99 73 77 63 for spørsmål/booking.

 

Gunstein Draugedalen, sanger

Draugedalen er en av landets mestselgende artister innen den religiøse sjangeren, og flere av hans melodier er velkjent for mange, bl.a Ver ikkje redd, Tett ved sida mi går Jesus og Doggdropen. Siden debuten for over 40 år siden har han hatt et ufravikelig fokus på den kristne sangskatten, og regnes som en av de viktigste bærerne av denne tradisjonen. Draugedalen holder jevnlig konserter i kirker og bedehus over det ganske land, og er i tillegg stadig aktiv som forfatter og komponist.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: